Det Jydske Underholdningsorkester


Det Jydske Underholdningsorkester

Lyt til musikken:
Det Jydske Underholdningsorkester startede som festspilsorkester på Vilhelmsborg v/Århus i 1991.

Dirigent og stifter af orkestret Vagn Egon Jørgensen samlede studiekammerater fra Det Jyske Musikkonservatorium og dygtige amatørmusikere og der blev spillet Landmandsliv så der ikke var et øje tørt. Den ubetingede succes startede en lavine af koncerter og festspil.

I 1992 Herning Kongrescenters Festspil med Sommer I Tyrol, i 1993 Foreningen MAYA i Århus med meget store musicalopførelser, Fredericia - først
i Dronning Margrethe Hallerne med Sound of Music og året efter Danmarkspremieren af EVITA med Tina Buchholtz i titelrollen som gav 5 stjerner i Ekstrabladet og store roser i alle landets aviser.

Fra 1999 fik DJU overenskomst med DMF og fra den dag og indtil i dag blev DJU et 100% professionelt orkester. Flere af musikerne har været med hele vejen fra den først tone og det borger for både kvalitet og sammenhold.

DJU er et ad hoc orkester hvilket vil sige at vi samles til lejligheden. Orkestret er på 19 mand + dirigent og kan bestilles til alle slags lejligheder.
Nytårskoncert med Marie Carmen Koppel
Marie Carmen Koppel var en fremragende solist sammen med Det Jydske UnderholdningsOrkester. Lyt til hendes fortolkning af Per Ekdahls arrangement af Joyful, Joyful / His Eye Is On The Sparrow (ovenfor)